marți, februarie 17, 2009

Madhouse - Giacca de Blue

Am primit un album foarte tare şi îl recomand şi celor care urmăresc blogul meu!
Piesa mea preferată e Nightmare, şi o urmează la foarte mică diferenţă şi I go crazy şi Giacca de Blue! :)
Dacă nu îl găsiţi, vă adresaţi
producătorului şi distribuitorului
Prier Music Production
e-mail: karavlahu@excite.com

Textul Booklett-ului

Madhouse - Giacca de blue

…un produs născut din setea de a face artă, de a face muzică, o muzică nestăvilită de reguli şi graniţe, dar totuşi cu un miez foarte definit şi clar, caracterizat printr-un limbaj nou şi modern, fără să ignore originea şi rădăcinile.
…un produs născut din dorinţa de a purta mai departe o făclie a cărei flacără risca să se stingă, în acel ascunziş care ar fi trebuit s-o apere de vânturile neobişnuite ce băteau în noua zonă geografică şi spirituală.

Aşadar cei trei muzicieni, Erlend Krauser, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan, care şi-au ales acest nume inspiraţi de situaţia în care se aflau atunci, eliberaţi de sub jugul spiritual şi din cătuşele virtuale ale sorţii, au trecut la o muncă intensă prin care să ordoneze revărsarea haotică a fluidului ideatic, stăvilit până atunci de zidul inchiziţional al dogmei.
Soarta, însă, nu le-a răsplătit munca cu succesul necesar supravieţuirii.
Dar acest material, care poartă numele Giacca de blue şi care constituie cea de-a doua producţie Madhouse, a rămas neschimbată în timp şi a păstrat valoarea, prospeţimea şi puritatea originară, chiar şi după 30 de ani.

De aceea s-au hotărât, în acest timp, cei trei mustangi, să prezinte publicului această perlă sonoră, martor cinstit al unei epoci zbuciumate.

Josef Kappl

Niciun comentariu: