miercuri, februarie 11, 2009

Cristi, fii tare!


BUCUREŞTI / 00:01, 12.02.2009

Cristi Minculescu, vocalul trupei rock Iris, se află în prezent în Germania, pentru o serie de investigaţii medicale privind o boală ereditară, a declarat pentru MEDIAFAX Nelu Dumitrescu, toboşarul trupei.

Din acest motiv, trupa a fost nevoită să-şi întrerupă turneul şi să anuleze un concert la Timişoara.

"Este în Germania, nu în Austria", a ţinut să precizeze Cosmin Nicoară, impresarul formaţiei, care a adăugat că Minculescu nu este internat, ci doar efectuează un set de analize medicale.

"A făcut şi aici nişte analize", a completat Nelu Dumitrescu, precizând că ar fi vorba despre o boală ereditară. "E ceva purtător de la tatăl lui şi acum face nişte verificări", a mai spus el.

"Am întrerupt un turneu. Trebuia mâine să avem concert la Timişoara", a adăugat toboşarul trupei.

De asemenea, el a îndepărtat orice speculaţii cu privire la despărţirea trupei din cauza stării de sănătate a lui Minculescu. "Noi suntem o familie, o echipă. Mergem până la capăt. Trăim de atâţia ani împreună. Am luptat. Rămânem pe baricade, orice s-ar întâmpla cu unul dintre noi".

De-a lungul timpului au circulat numeroase zvonuri cu privire la starea de sănătate a lui Cristi Minculescu, vehiculându-se informaţii cum că acesta ar suferi de ciroză.

Membrii trupei au refuzat să dea alte detalii, însă au precizat că acestea vor fi în curând făcute publice.

Sursa : Mediafax

3 comentarii:

Raluca Teodorescu spunea...

Acea boala "ereditara" este ciroza in ultima faza, ciroza pe care o are de mult si pe care nu a tartat-o si, cel mai grav, a ignorat-o prin cea mai "misto" modalitate de ignorare: alcoolul.

grundbow spunea...

ciroza apoasa se numeste boala. si la titlu, "fi" e cu doi "i". ;)

ManueLLa spunea...

mersi pentru corectare, din repezeală am uitat! :)