marți, noiembrie 03, 2009

Lansare Album Solo Cristi Gram - State of Mind

Elite Art Club UNESCO vă invită pe 21 noiembrie, ora 20:00, la Sala Radio din Bucureşti, unde va avea loc concertul de lansare al albumului State Of Mind, semnat Cristi Gram (PHOENIX).
Muzica de tip rock / metal interpretată de Cristi Gram alături de Mugurel Vrabete (bass, HOLOGRAF) şi Ionuţ Micu (baterie) capătă în acest cadru influenţe clasice, datorită cvartetului de coarde care îl acompaniază, format din Andreea Retegan (violă), Mihaela Badican (violă), Iulia Brăileanu (violoncel) şi Iulia Gheorghe (violoncel, TIARRA).
„Este pentru prima dată cînd mă încumet să lansez un produs muzical 100% al meu”, a mărturisit chitaristul. „O piesă muzicală, pentru mine, trebuie să fie ca un roman captivant, cu introducere, schimbări de situaţii, cu trimiteri în locuri diferite, cu personaje care apar şi dispar, cu lupta între bine şi rău şi, de ce nu, cu final neaşteptat sau nerezolvat. În muzica progressive se practică des elaborarea unor teme nerezolvate, care-şi vor găsi rezolvarea într-o compoziţie nouă, pe un disc următor. Este o muzică axată pe contradictoriu, pe opoziţii, de unde şi apropierea dintre cele două feluri de instrumente, clasice şi moderne, aparent atît de diferite. La nivelul fomulei pe care am adoptat-o, aceste contradicţii se rezolvă fără a se anula, se sprijină şi se contopesc într-o muzică eliberatoare, plină de forţă şi energie.” Albumul, editat de Elite Art UNESCO, conţine următoarele piese:
01.
State of Mind
02.
Winter Rose
03.
Clean Turbulence
04. Spring Tale
05.
Going All Around
06. Belive
07.
Near Future
Biletele pentru concertul din 21 noiembrie sînt disponibile la două categorii de preţ, 110 lei şi 85 de lei, şi se găsesc în reţeaua Diverta, dar şi pe bilete.ro, eventim.ro, blt.ro şi ticketpoint.ro. Două fragmente ale unor piese de pe albumul State Of Mind pot fi ascultate aici.

Niciun comentariu: