duminică, decembrie 20, 2009

RIP Brittany Murphy! :(


Şocant! Cunoscuta actriţă americană Brittany Murphy a murit azi, duminică, la ora 18:00, ora României, la 32 de ani, în urma unui stop cardiac.
Din primele informaţii reiese că actrita se afla la locuinţa soţului său, Simon Monjack, din Los Angeles, când a suferit un stop cardiac, transmite TMZ.
Brigada de pompieri a înregistrat un apel pe numărul de urgenţă 911, venind de la această adresa. O ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a transportat-o pe Murphy la Centrul Medical Cedars-Sinai, însă actriţa a ajuns la spital fără suflare. Actriţa Brittany Murphy era cunoscută pentru rolurile din filme ca "Girl, Interrupted", "Clueless", "Don't Say a Word" sau "8 Mile". Sursa : AICI



Ashton Kutcher a reacţionat imediat după moartea actriţei Brittany Murphy declarând că "lumea a pierdut un răsărit de soare".
Ashton Kutcher, fostul iubit al actriţei, a scris, potrivit TMZ, pe pagina lui de Twitter că lumea a suferit o pierdere uriaşă duminică.

"Cele mai sincere condoleanţe către familia lui Brittany, către soţul ei şi către mama ei minunată, Sharon", a declarat Ashton. "Ne vedem pe cealaltă lume", a mai adăugat el.

Un comentariu:

Anonim spunea...

SENZATIONAL !! SOCANT , CHIAR MAI SOCANT !!! Eu, "Vinovatul fara Vina" (aka Lestat)recunosc ca sunt GAY si ma simt BINEEEEEEEE !!!!
check my new Deviant profile :
http://belzebutchickisback.deviantart.com/