miercuri, mai 13, 2009

Adrian Igrişan "Baciu" s-a operat!


Solistul formaţiei Cargo, Adi Igrişan „Baciu", a fost operat zilele trecute, la Budapesta, acum el aflându-se în recuperare.

Adrian Igrişan, a suferit un accident de motocicletă, la Sibiu, în vara anului 2001, soldat cu multiple leziuni externe uşoare şi cu fractură de tibie. Fiind pasionaţi de motociclete, membrii grupului Cargo au fost nerăbdători să testeze cateva din cele mai puternice asemenea vehicule prezente în cadrul unui festival de motociclete de la Sibiu. Adrian Igrişan a suferit un accident şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean din Sibiu, unde i-a fost pus diagnosticul de fractură de tibie, osul fiind rupt în opt bucăţi. Muzicianul a fost operat la Sibiu, dar pare-se că problemele n-au fost rezolvate în totalitate.

În această săptămână el s-a operat la Budapesta şi este în afara oricărui pericol, urmând ca in scurt timp să-şi reia locul în formaţie. „Operaţia a reuşit bine şi se reface repede. La sfârşitul lunii avem programate câteva concerte, deci sperăm că până atunci să-şi revină complet", ne-a declarat fondatorul Cargo, Adi Bărar, care a mai precizat că în toamna acestui an, Baciu va fi supus unei a doua operaţii în aceeaşi problemă.

sursa : AICI

Un comentariu:

Ana spunea...

buna. trimite mi te rog un e-mail la ana.calin@primatv.ro
as avea nevoie de cateva informatii despre barul in care lucrezi.
ms
ana calin